Haberler (Arşiv) Haberler

İçerik Tarih
Kapsayıcı Eğitim Öğretmen Eğitimi Modülü Geliştirilmesi Seminerleri Başlıyor Kapsayıcı Eğitim Öğretmen Eğitimi Modülü Geliştirilmesi Seminerleri Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü  UNICEF işbirliği ve Erciyes Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen “Kapsayıcı Eğitim Öğretmen Eğitimi Modülü Geliştirilmesi”  seminerlerinin birincisi  06-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Erzurum Aziziye Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulumuzda yapılacaktır.

30 Ağustos 2018
ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRÜ KEMAL ŞAMLIOĞLU ENSTİTÜMÜZDE ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRÜ KEMAL ŞAMLIOĞLU ENSTİTÜMÜZDE

04 - 11 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılan Özel Eğitim Kurumları Mevzuatı Seminerinde Şeflerimizi Ağırladık. Seminere Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sayın Kemal ŞAMLIOĞLU´da teşrif etti ve katılımcılarla bir araya gelerek onlara hitap etti.

24 Mayıs 2018
KURUMUMUZDA SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK SINAVI YAPILACAKTIR KURUMUMUZDA SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK SINAVI YAPILACAKTIR

14.04.2018 Tarihinde Kurumumuzda Sözleşmeli Öğretmenlik Sınavı Başlayacaktır. Sınava girecek olan öğretmenlerimize ve ailelerine konaklama ve beslenme hizmeti sunmaktayız. Bütün öğretmen adaylarımıza başarılar dileriz.

11 Nisan 2018

Pazartesi günü aktif hale gelecek yayın linkine saat 10.00 itibariyle www.eba.gov.tr adresinde manşet üzerinden erişilebilecektir.

18 Haziran 2017
GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN DOÇ.DR. SEMİH AKTEKİN ENSTİTÜMÜZDE GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN DOÇ.DR. SEMİH AKTEKİN ENSTİTÜMÜZDE

24 Kasım Öğretmenler Günü  Kutlama etkinlikleri ile ilgili Çalıştay Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde başladı. Çalıştaya   Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Sayın Doç.Dr. Semih AKTEKİN,   Öğretmene Hizmet Sosyal Ve Kültürel Faaliyetler Dairesi Başkanı Sayın Muhittin YILMAZ,  İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Sayın Necat ALTIOK,  İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yüksel Arslan ve her ili temsilen bir Milli Eğitim Müdür yardımcısı ya da ilgili Şube Müdürü katılıyor.

17 Mayıs 2016

Daire Başkanımız Sayın Mahmut AĞIRMAN  formasyon eğitimi alan Aday Öğretmenlere yaptığı konuşmasında, Öğretmenlerin her anlamda örnek olmasının öğrencilerin yetiştirilmesinde büyük etken olacağını belirtti. Öğretmenlerin yeterliliğinin artırılarak okulların akademik ve kültürel başarılarının yükseltilmesinin, ülke kalkınmasına katkı sağlayacağını ifade ederek, gelen soruları cevaplandırdı.

10 Mayıs 2016
EĞİTİM YÖNETİMİ SEMİNERİ EĞİTİM YÖNETİMİ SEMİNERİ

Eğitim Yönetimi Semineri, Bakanlığımız Orta Öğretim Genel Müdürlüğü, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Sayın Hasan Hüseyin Can´ın açılış konuşması ile başladı.

8 Mart 2016